Momenten

Sortering:
foto gegraveerd op borrelplanksnijplank met foto

Foto gegraveerd op borrelplank

24,9529,95

37,5059,95

54,9574,95

Bord mancave

32,95

Cadeaus voor speciale momenten

Er zijn verschillende momenten in het leven die vragen om gevierd te worden.

Hoogtepunten die zo bijzonder zijn dat we ze graag willen delen met mensen die ons dierbaar zijn.

En het maakt niet uit of je dit groots doet of heel intiem en klein. Voor al die bijzondere momenten geldt: een bijzonder gepersonaliseerd cadeau hoort er bij.
Als je op zoek bent naar een perfect cadeau voor die speciale gelegenheid en een beetje inspiratie nodig hebt, hebben wij een aantal prachtige cadeau-ideeën voor je.

Verjaardagen

Ook al komen ze ieder jaar weer terug, verjaardagen zijn zeker een hoogtepunt in het jaar. Voor sommigen een moment om naar uit te kijken: kinderen kunnen al heel lang uitkijken naar hun verjaardag en de dagen aftellen. Voor anderen zuchtend dat er alweer een jaar voorbij is. Maar naarmate we ouder worden vinden we een verjaardag een bijzondere gebeurtenis die niet vanzelfsprekend is. Een cadeautje, al is het maar heel kleine is zeker met een verjaardag altijd een geschikt moment om je waardering te tonen

Speciale verjaardagen zoals de 40ste, 50ste, 60ste etc verjaardag komen maar één keer in je leven voor, dus geef ze iets memorabels zoals een zilveren gegraveerde armband , dit tijdloze sieraad kan worden gegraveerd met zijn naam waardoor het een echt bijzonder cadeau wordt, of onze gepersonaliseerde levensboom met namen waardoor het een cadeau wordt om levenslang te bewaren en te koesteren. Voor de echte BBQ fan is er bijvoorbeeld een supergaaf schort van mooi en soepel leer welk gegraveerd kan worden met de naam van de ontvanger. Hij/zij zal er jaren plezier van hebben en regelmatig terugdenken aan hem moment waarop hij/zij het schort gekregen heeft.

Een bruiloft is een echt hoogtepunt in het leven van het bruidspaar.

We hebben bij Udesignit een aantal cadeau-ideeën die de bruiloft extra bijzonder maken.

Wat dacht je van de uitnodigingen speciaal voor jullie gemaakt en geprint uit acryl. De prachtige plaat van acryl met daarop jullie foto geprint door onze UV printer is echt uniek en jullie zullen echt iets bijzonders maken van de uitnodigingen. Maar denk ook aan een hart met jullie namen erop. Speciaal gemaakt voor jullie. Die staat heel mooi bij de ingang van de feestzaal bijvoorbeeld.

Bij Udesignit hebben we ook veel originele cadeau’s die uitermate geschikt zijn om te geven aan het bruidspaar. Een mooie snijplank die gegraveerd in met de namen en trouwtekst van het bruidspaar.

Daar zijn ze vast en zeker heel blij mee!

Nog een hoogtepunt in het leven is de geboorte van een baby.

Een van onze geliefde cadeaus zijn de geboortekisten. We verkopen ze in drie maten. De kist kan worden bedrukt met een foto of afbeelding van je keuze. Dit kan bijvoorbeeld ook een geboortekaartje zijn. Je kunt hier herinneringen in bewaren van deze mooie tijd, die veel te vlug gaat. Hou de bijzondere momenten daarom vast en bewaar ze in de kist.

Waar we ook heel blij van worden zijn de kinderklokken, een heel geliefd kraamcadeau. De naam van het kindje wordt uit het hout gesneden en je kiest de kleur die je maar wilt.

Als je deze aanpast aan de kleuren van de babykamer zal zo’n klok helemaal geweldig staan.

We hebben deze klokken in verschillende modellen.

Voor een jubileum hebben we prachtige levensbomen.

Wat een verrassing zal het zijn als opa en oma 50 jaar getrouwd zijn en ze ontvangen een levensboom gegraveerde foto’s van al kun kinderen en kleinkinderen. Dit zal zeker een cadeau zijn die veel bekeken zal worden en een ereplaats in huis zal krijgen van de jubilarissen.

Moederdag is een dag dat moeder in het zonnetje wordt gezet.

Zo krijgt ze natuurlijk ook leuke persoonlijke cadeaus. Iets zelf maken is altijd leuk, maar misschien vindt ze zo’n armband met de namen van foto van de kinderen gegraveerd ook wel heel erg leuk.We weten zeker dat ze er heel blij mee zal zijn. Er zijn nog vele andere keuzes: Een prachtige tapasplank of portemonnee met de foto van haar kind?