Taartschep graveren met namen

Product Specificaties

Materiaal

RVS staal

Geschikt voor de vaatwasser

Ja

34,95

Slechts 10 resterend op voorraad

Start met personaliseren

Product omschrijving

Laat een taartschep graveren met je eigen namen.

Je grote dag is in aantocht! Je bent drukt aan het regelen, de trouwlocatie, de bruidsjurk, de zaal geregeld.Er is zoveel om te regelen.. Je taart is misschien ook al geproefd en besteld. Portemonnee Op jouw grote dag hoort er bij die prachtige dag niet alleen de taart maar daar hoort ook een mooie taartschep bij.  Deze taartschep is van het merk Sola en is van zeer goede kwaliteit. Het materiaal is hoogwaardig RVS en de lengte is 23 cm. Wij graveren deze mooie taartschep voor jullie zodat het een prachtig aandenken wordt aan deze geweldige dag. Er zijn veel mogelijkheden om de taartschep heel bijzonder te maken. Zo kunnen we er bijvoorbeeld een foto van jullie beiden op  de taartschep graveren met jullie tekst namen en datum. In plaats van een foto kunnen we ook een mooi mr&mrs ontwerp graveren. De mogelijkheden zijn oneindig! De gravure wordt er op gezet door een lasergraveermachine, daardoor krijg je een zwarte gravering. Ook de achterkant van de taartschep kunnen we voor jullie graveren. Zo kun je dus ook én een foto én een Mr&Mrs logo laten graveren. Misschien is het ook leuk om een speciale taartschep te laten graveren voor jullie getuigen. maak hem speciaal voor hem of haar, dit zal een geweldige verrassing zijn! Je laat de taartschep graveren door hem eenvoudig bestellen en helemaal naar eigen idee ontwerpen in de editor op onze website. Je vindt dit onder de groene knop bij het product.  Je kunt nu je foto toevoegen, teksten kiezen en lettertypes aanpassen. Een afbeelding kiezen etc. En verder kun je ook de achterkant ontwerpen. Veel plezier met de voorbereidingen. Als je nog vragen hebt willen we je graag helpen. De klantenservice zit voor je klaar.
Meer lezen

Product Specificaties

Materiaal

RVS staal

Geschikt voor de vaatwasser

Ja

Veelgestelde vragen

Personaliseren en bestellen

Personaliseren houdt in dat we een artikel aanpassen naar uw wensen. Dat kan per artikel verschillen. Het kan variëren van een kleur in uw wens aanpassen of een tekst of naam aanpassen. De grootte van een product aanpassen valt hier ook onder.

Het artikel wordt dus naar uw eigen wensen gemaakt zodat u altijd een uniek artikel en cadeau heeft.

Bij de meeste artikelen is de prijs van het personaliseren inbegrepen.

Het kan voorkomen dat dit niet zo is, in dat geval ziet u in het bedrag bij het vakje in het personalisatie veld.

Indien u wensen heeft ten aanzien van een artikel en deze optie is niet aanwezig kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We zullen bekijken of uw wensen uitvoerbaar zijn. 

Alle aanwezige kleuren staan op de website. Sommige cadeaus zijn in elke gewenste kleur verkrijgbaar. U kunt dat de kleur kiezen in het personalisatie vak. Van andere artikelen hebben we alle beschikbare kleuren op de site beschikbaar.

Omdat het cadeau gepersonaliseerd is en speciaal voor u gemaakt is, is het niet mogelijk het te ruilen of retourneren. Als u niet u niet tevreden bent over het cadeau kunt u uiteraard wel contact opnemen met de klantenservice. Dan kunnen we kijken of er een oplossing mogelijk is.

U kunt zelf controleren of uw foto van goede kwaliteit is door in te zoomen op de foto.

Door in te zoomen zult u makkelijker zien of de foto erg onscherp is. 

Verder raden we aan op de belichting te letten: grote slagschaduwen zijn niet wenselijk.

Als u een foto heeft geüpload waarvan wij vinden dat de kwaliteit niet voldoende is nemen we contact met u op.

We accepteren de gangbare formaten: JPG BMP PNG

Er zijn twee manieren om de maat te bepalen: Je kunt de polsomtrek meten of je kunt de lengte van een passende armband meten.

In de tabel hieronder kun je zien welke maat voor jou de juiste is.

We adviseren om je polsomvang te meten, dit is een vaste maat en we kunnen daardoor een perfect passende armband maken. Wij houden dan ook deze manier aan om onze armbanden te maken.

Als je de lengte meet kun je de bijpassende maat opgeven.(evenueel naar boven afronden). Deze methode is niet zo precies en daarom niet aanbevolen*.

MaatPolsomvangLengte*
XS16 cm±18 cm
S17 cm±19 cm
M18 cm±20 cm
L19 cm±21  cm
XL20 cm±22 cm
XXL21 cm±23 cm

 

 

We adviseren om de polsomvang te meten. Je kunt dit eenvoudig doen door een meetlint om uw pols te leggen op de plaats waar je de armband draagt.

Neem gewoon de werkelijke maat, meet niet te los en niet te strak  en voeg geen centimeters toe..

Als je geen meetlint hebt kun je ook een strookje papier nemen en dit om te pols aftekenen, meet daarna de lengte van het strookje tot het afgemeten punt; dit is de polsomvang.

 

*Als je de lengte neemt van een andere passende armband bedenk dan goed dat deze methode dit niet zo precies is. Dat komt omdat de dikte per armband verschilt.

Levertijd, bezorgopties en verzendkosten

Bij elk cadeau staat vermeld wanneer wij het kunnen verzenden.

Uiteraard ligt het daarna aan Postnl wanneer het pakketje met uw cadeau bezorgd wordt.

Normaal gesproken is dit de volgende dag.

We hebben verschillende bezorgopties waar u uit kunt kiezen.

U kunt kiezen tussen standaard verzending en aangetekende verzending.

Betalen

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bestelling te betalen.

Achterafbetalen:

Klarna

Afterpay

 

Directe betaling:

Ideal

Creditcard

In uw pakket vindt u de factuur van uw bestelling.

U kunt het pakketje laten sturen naar een ander adres, dan doen we een pakbon in het pakje.