Lamp met foto gegraveerd

Product Specificaties

Materiaal

Acryl, Hout

Dikte

2 mm

Afmeting

13 x 18 cm

39,95

Product omschrijving

Geweldige lamp met foto gegraveerd

Deze gepersonaliseerde foto gravure op acryl is een perfect cadeau en geschikt voor vele gelegenheden: Een trouwerij, een cadeau bij een jubileum, een Valentijnscadeau en ook heel leuk als cadeau bij een huwelijk of een verjaardag. Maar het is zeker ook heel mooi om een foto van een overleden dierbare te laten graveren. Het is heel bijzonder namelijk dat de foto een lichtpuntje zal zijn. De foto wordt gegraveerd in het acryl. de eigenlijke gravure wordt wit maar doordat het plaatje op en houder met led licht staat komt de foto tot leven en zie je er ook diepte en donker tinten in De lamp met foto gegraveerd kan gepersonaliseerd worden met een foto naar jou keuze. Denk aan een foto van jezelf je geliefde of je favoriete huisdier. Je kunt er ook een tekst of naam bij laten graveren. We gaan van de voren je foto bewerken en zullen de achtergrond zoveel mogelijk weghalen om tot een mooi resultaat te komen. Als je vragen hebt over de gravure kun je uiteraard contact met ons opnemen. De lamp met foto gegraveerd wordt geleverd op een houten voetje met led licht. Door dit licht komt je foto erg mooi uit. Je kunt de foto neerzetten in de huiskamer op een opvallende plek.  Je kunt hem ook op je nachtkastje neerzetten als nachtlampje. De hoeken van het acryl plaatje wordt iets afgerond. De led lamp werkt op het lichtnet of op 3 AAA batterijen (batterijen niet meegeleverd). De foto wordt gegraveerd in ons eigen atelier en daardoor heb je hem na enkele dagen al in huis.  
Meer lezen

Product Specificaties

Materiaal

Acryl, Hout

Dikte

2 mm

Afmeting

13 x 18 cm

Veelgestelde vragen

Personaliseren en bestellen

Personaliseren houdt in dat we een artikel aanpassen naar uw wensen. Dat kan per artikel verschillen. Het kan variëren van een kleur in uw wens aanpassen of een tekst of naam aanpassen. De grootte van een product aanpassen valt hier ook onder.

Het artikel wordt dus naar uw eigen wensen gemaakt zodat u altijd een uniek artikel en cadeau heeft.

Bij de meeste artikelen is de prijs van het personaliseren inbegrepen.

Het kan voorkomen dat dit niet zo is, in dat geval ziet u in het bedrag bij het vakje in het personalisatie veld.

Indien u wensen heeft ten aanzien van een artikel en deze optie is niet aanwezig kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We zullen bekijken of uw wensen uitvoerbaar zijn. 

Alle aanwezige kleuren staan op de website. Sommige cadeaus zijn in elke gewenste kleur verkrijgbaar. U kunt dat de kleur kiezen in het personalisatie vak. Van andere artikelen hebben we alle beschikbare kleuren op de site beschikbaar.

Omdat het cadeau gepersonaliseerd is en speciaal voor u gemaakt is, is het niet mogelijk het te ruilen of retourneren. Als u niet u niet tevreden bent over het cadeau kunt u uiteraard wel contact opnemen met de klantenservice. Dan kunnen we kijken of er een oplossing mogelijk is.

U kunt zelf controleren of uw foto van goede kwaliteit is door in te zoomen op de foto.

Door in te zoomen zult u makkelijker zien of de foto erg onscherp is. 

Verder raden we aan op de belichting te letten: grote slagschaduwen zijn niet wenselijk.

Als u een foto heeft geüpload waarvan wij vinden dat de kwaliteit niet voldoende is nemen we contact met u op.

We accepteren de gangbare formaten: JPG BMP PNG

Er zijn twee manieren om de maat te bepalen: Je kunt de polsomtrek meten of je kunt de lengte van een passende armband meten.

In de tabel hieronder kun je zien welke maat voor jou de juiste is.

We adviseren om je polsomvang te meten, dit is een vaste maat en we kunnen daardoor een perfect passende armband maken. Wij houden dan ook deze manier aan om onze armbanden te maken.

Als je de lengte meet kun je de bijpassende maat opgeven.(evenueel naar boven afronden). Deze methode is niet zo precies en daarom niet aanbevolen*.

MaatPolsomvangLengte*
XS16 cm±18 cm
S17 cm±19 cm
M18 cm±20 cm
L19 cm±21  cm
XL20 cm±22 cm
XXL21 cm±23 cm

 

 

We adviseren om de polsomvang te meten. Je kunt dit eenvoudig doen door een meetlint om uw pols te leggen op de plaats waar je de armband draagt.

Neem gewoon de werkelijke maat, meet niet te los en niet te strak  en voeg geen centimeters toe..

Als je geen meetlint hebt kun je ook een strookje papier nemen en dit om te pols aftekenen, meet daarna de lengte van het strookje tot het afgemeten punt; dit is de polsomvang.

 

*Als je de lengte neemt van een andere passende armband bedenk dan goed dat deze methode dit niet zo precies is. Dat komt omdat de dikte per armband verschilt.

Levertijd, bezorgopties en verzendkosten

Bij elk cadeau staat vermeld wanneer wij het kunnen verzenden.

Uiteraard ligt het daarna aan Postnl wanneer het pakketje met uw cadeau bezorgd wordt.

Normaal gesproken is dit de volgende dag.

We hebben verschillende bezorgopties waar u uit kunt kiezen.

U kunt kiezen tussen standaard verzending en aangetekende verzending.

Betalen

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bestelling te betalen.

Achterafbetalen:

Klarna

Afterpay

 

Directe betaling:

Ideal

Creditcard

In uw pakket vindt u de factuur van uw bestelling.

U kunt het pakketje laten sturen naar een ander adres, dan doen we een pakbon in het pakje.