Borrelplanken graveren

Uniek, origineel, kwaliteit en vakmanschap: dit kenmerkt ons grote assortiment snijplanken. Laat deze prachtige snijplanken graveren en je hebt een geweldig gepersonaliseerd cadeau.

De snijplanken zijn veelal handgemaakt, waardoor ze al uniek in hun voorkomen zijn. Maar je kunt ze ook nog specialer maken door je eigen boodschap in het hout te laten graveren. om het cadeau optimaal te personaliseren gaan we de snijplank graveren met een tekst of een unieke quote aan. Het is aan jou, het kan allemaal.

Sortering:
foto gegraveerd op borrelplanksnijplank met foto

Foto gegraveerd op borrelplank

24,9529,95

37,5059,95

54,9574,95

Broodplank met tekst graveren

34,9539,95

Snijplanken graveren

Veel gelegenheden om een snijplank met gravering te geven

We zijn trots op onze collectie snijplanken om te graveren. We streven zoals bij alle andere producten om een originele en zeker ook een prachtige snijplanken te bieden Handgemaakte snijplanken van prachtige kwaliteit. Snijplanken graveren kan voor zoveel gelegenheden om cadeau te geven. Maar een snijplank voor jezelf, voor je gezin in je jouw keuken is altijd leuk. De snijplanken zijn zorgvuldig geselecteerd en we hebben een grote collectie laten maken door onze meubelmaker. Zo weet je zeker dat het hout van grote klasse is en de vorm uniek.

De snijplanken graveren we in eigen atelier. Hij wordt met alle zorg behandeld want we willen graag zeker weten dat de gravure naar je zin is en het een feestje is om zo’n snijplank cadeau te doen. De gravering wordt met een CO2 graveermachine ingezet, je kunt het ook goed voelen dat de gravure er diep in zit en niet verdwijnt. Je houdt de snijplank mooi door hem af en toe te behandelen met olijfolie zo blijft hij langdurig mooi, hij wordt zo zelfs steeds mooier!

Een gegraveerde snijplank als huwelijkcadeau

Een huwelijk leent zich voor een mooi gepersonaliseerd cadeau zo’n snijplank graveren is daarom een goed idee.

We hebben mooie voorbeelden van speciale designs die geschikt zijn.

Zoals een snijplank met twee levensbomen die samen komen. De namen en de trouwdatum kan erbij worden gegraveerd. Er zijn veel andere designs die je kunt kiezen bij een huwelijk. De levensbomen zijn we heel geschikt bij een paar die starten met hun leven samen waar de levensboom een symbool voor is.

Een gegraveerde snijplank als cadeau bij een jubileum

Een ander bijzonder moment in het leven is een jubileum. Zo’n bijzondere gebeurtenis vraagt ook om een bijzonder cadeau. Een snijplank met gravering is misschien wel het beste cadeau. Omdat het tijdloos is en heel persoonlijk zul je de jubilarissen er heel blij mee maken. Wat denk je van een gegraveerde snijplank voor een paar die hun houten jubileum vieren bijvoorbeeld?

Maar of je nu 5 of 50 jaar getrouwd bent: een snijplank met gravering is persoonlijk en bijzonder en valt altijd in de smaak.

Een gegraveerde snijplank voor een verjaarscadeau

Bij gewoon een leuk cadeautje voor een verjaardag is het ook een leuk idee om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Dit borrelplankje is heel geschikt als je iets kleins maar toch bijzonder cadeautje.

 

Een gegraveerde snijplank voor moederdag

Mooie snijplanken zij altijd een geliefd cadeau, zeker als de namen van de kinderen op de plank gegraveerd staan
Met moederdag maak je moeder bij met een gepersonaliseerd cadeau, en daarom zal een gepersonaliseerde snijplank het goed doen.
Gepersonaliseerde snijplanken laten een moeder zien dat haar kinderen van haar houden.
Gegraveerde houten snijplanken zijn een geschenk waar elke moeder lang van kan genieten.

Wat kun je vrouwen geven voor Moederdag? Veel mannen en kinderen stellen zich deze vraag elk jaar. En toch is het antwoord zo eenvoudig: gegraveerde snijplanken. Moeders zijn altijd blij als ze voor Moederdag iets persoonlijks en iets blijvends krijgen. Als u uw moeder voor de volgende Moederdag een bijzonder cadeau wilt geven, is een snijplank met een individuele boodschap perfect.