Uniek naambord met familie bij je voordeur

Product Specificaties

Materiaal

Acryl

Dikte

5 mm

Afmeting

15 x 20 cm, 20 x 20 cm, 20 x 30 cm

39,9544,95

Start met personaliseren

Product omschrijving

Dit superleuke naambord met familie  staat geweldig bij iedere voordeur! Het idee komt uit America: ‘Sticky family’ en het wordt hier ook steeds populairder. Je maakt voor je eigen naambord met familie een compilatie van jou familie voor op het naambord bij de deur. We bieden keuze uit vele grappige figuurtjes die samen de familie vormen. Want ze nou zelf, geen familie is hetzelfde en op deze manier kun je direct bij de voordeur al zien wat een bijzondere en leuk familie hier woont. Uiteraard maak je je naambord met familie met de namen van de familieleden erbij. Ook niet te vergeten: de huisdieren mogen op dit naambord voor bij de voordeur niet ontbreken, ze zijn toch deel van de familie! Het  is gemaakt van acryl en is in twee maten … Naambordje sticky family bij de voordeur met huisnummer verkrijgbaar. De kleur is transparant wit zodat de figuurtjes goed uitkomen. Ga dus snel aan de slag in de editor en kies je eigen stijl. Kies ook het lettertype die jij mooi vindt. Dit kun je helemaal naar eigen idee doen. Je achternaam en je huisnummer kun je natuurlijk ook laten printen Gegarandeerd heb je direct een leuke binnenkomst en zul je er veel positieve opmerkingen over de huisbord ontvangen. Natuurlijk kun je het bordje ook weggeven bij een verhuizing of een housewarmingparty bijvoorbeeld. Maar zo’n leuk naambord is altijd een leuk en origineel cadeau en zal zeker voor enthousiaste reacties zorgen . Meegeleverd: afstandhouders en schroeven
Meer lezen

Product Specificaties

Materiaal

Acryl

Dikte

5 mm

Afmeting

15 x 20 cm, 20 x 20 cm, 20 x 30 cm

Veelgestelde vragen

Personaliseren en bestellen

Personaliseren houdt in dat we een artikel aanpassen naar uw wensen. Dat kan per artikel verschillen. Het kan variëren van een kleur in uw wens aanpassen of een tekst of naam aanpassen. De grootte van een product aanpassen valt hier ook onder.

Het artikel wordt dus naar uw eigen wensen gemaakt zodat u altijd een uniek artikel en cadeau heeft.

Bij de meeste artikelen is de prijs van het personaliseren inbegrepen.

Het kan voorkomen dat dit niet zo is, in dat geval ziet u in het bedrag bij het vakje in het personalisatie veld.

Indien u wensen heeft ten aanzien van een artikel en deze optie is niet aanwezig kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We zullen bekijken of uw wensen uitvoerbaar zijn. 

Alle aanwezige kleuren staan op de website. Sommige cadeaus zijn in elke gewenste kleur verkrijgbaar. U kunt dat de kleur kiezen in het personalisatie vak. Van andere artikelen hebben we alle beschikbare kleuren op de site beschikbaar.

Omdat het cadeau gepersonaliseerd is en speciaal voor u gemaakt is, is het niet mogelijk het te ruilen of retourneren. Als u niet u niet tevreden bent over het cadeau kunt u uiteraard wel contact opnemen met de klantenservice. Dan kunnen we kijken of er een oplossing mogelijk is.

U kunt zelf controleren of uw foto van goede kwaliteit is door in te zoomen op de foto.

Door in te zoomen zult u makkelijker zien of de foto erg onscherp is. 

Verder raden we aan op de belichting te letten: grote slagschaduwen zijn niet wenselijk.

Als u een foto heeft geüpload waarvan wij vinden dat de kwaliteit niet voldoende is nemen we contact met u op.

We accepteren de gangbare formaten: JPG BMP PNG

Er zijn twee manieren om de maat te bepalen: Je kunt de polsomtrek meten of je kunt de lengte van een passende armband meten.

In de tabel hieronder kun je zien welke maat voor jou de juiste is.

We adviseren om je polsomvang te meten, dit is een vaste maat en we kunnen daardoor een perfect passende armband maken. Wij houden dan ook deze manier aan om onze armbanden te maken.

Als je de lengte meet kun je de bijpassende maat opgeven.(evenueel naar boven afronden). Deze methode is niet zo precies en daarom niet aanbevolen*.

MaatPolsomvangLengte*
XS16 cm±18 cm
S17 cm±19 cm
M18 cm±20 cm
L19 cm±21  cm
XL20 cm±22 cm
XXL21 cm±23 cm

 

 

We adviseren om de polsomvang te meten. Je kunt dit eenvoudig doen door een meetlint om uw pols te leggen op de plaats waar je de armband draagt.

Neem gewoon de werkelijke maat, meet niet te los en niet te strak  en voeg geen centimeters toe..

Als je geen meetlint hebt kun je ook een strookje papier nemen en dit om te pols aftekenen, meet daarna de lengte van het strookje tot het afgemeten punt; dit is de polsomvang.

 

*Als je de lengte neemt van een andere passende armband bedenk dan goed dat deze methode dit niet zo precies is. Dat komt omdat de dikte per armband verschilt.

Levertijd, bezorgopties en verzendkosten

Bij elk cadeau staat vermeld wanneer wij het kunnen verzenden.

Uiteraard ligt het daarna aan Postnl wanneer het pakketje met uw cadeau bezorgd wordt.

Normaal gesproken is dit de volgende dag.

We hebben verschillende bezorgopties waar u uit kunt kiezen.

U kunt kiezen tussen standaard verzending en aangetekende verzending.

Betalen

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bestelling te betalen.

Achterafbetalen:

Klarna

Afterpay

 

Directe betaling:

Ideal

Creditcard

In uw pakket vindt u de factuur van uw bestelling.

U kunt het pakketje laten sturen naar een ander adres, dan doen we een pakbon in het pakje.