Ketting met foto gravure hart

Product Specificaties

Materiaal

Edelstaal

Afmeting

2,4 x 2.4 cm

Lengte ketting

50 cm

29,95

Start met personaliseren

Product omschrijving

Deze ketting met foto gravure in  de vorm van een hart met je eigen foto is het perfecte cadeau voor  je liefste! Voor je moeder vriend of vriendin of oma, in ieder geval een mooi aandenken voor een geliefd persoon. En draag je natuurlijk om je hals. Want zo draag je liefste vlak bij  je hart. Hoe mooi is dat! Een foto van een kind of kleinkind(eren),  of je huisdier op deze edelstalen hanger in de vorm van een hart. Je kunt op de achterkant ook een tekst laten graveren, een naam of/en een datum bijvoorbeeld als blijvende herinnering. Deze ketting met foto gravure is  van hoogwaardig RVS en  wordt gegraveerd in ons eigen atelier met een lasergraveermachine. De gravure wordt daarom grijs/zwart ook de gravure van teksten worden zwart Is dit niet hét perfecte cadeau? Je ontvangt je ketting ook nog eens in een leuk sieradendoosje. De voor- en achterkant van de hanger zijn hoogglans gepolijst. Op de voorzijde van de hanger kunt je een foto of eigen afbeelding laten graveren Ook is het mogelijk om een tekst of datum e.d. te laten graveren. Ook de achterkant van de hanger kun je laten graveren met een tekst of afbeelding uit onze selectie. Deze ketting met foto gravure in de vorm van een hart past het beste bij een vrouw. Je kunt je hanger eenvoudig zelf personaliseren op onze website, klik bij ‘start personaliseren’ je kunt hier je eigen foto uploaden. Kies een mooie en duidelijke foto met een goede belichting. Een foto in de volle zon bijvoorbeeld zorgt voor erge slagschaduws en is daarom niet zo geschikt. Een hele donkere foto is ook niet heel geschikt. Als je twijfelt of de foto geschikt is voor de hanger en voor een gravure kun je even contact met ons opnemen zodat we even kunnen kijken of de foto geschikt is. Trouwens we nemen ook contact met jou op als je een foto hebt gestuurd niet niet helemaal goed te graveren is. Doordat de graveringen er mee een laser ingezet worden worden de teksten afbeeldingen zwart/grijs en steken dus mooi af bij het metaal. Je kunt de achterkant ook laten graveren, je kunt er zelfs een tweede foto op laten graveren, Denk er daarbij wel aan dat er dan minder of geen ruimte over is voor een eventuele tekst. Veel plezier met het personaliseren van je ketting met foto gravure, en kom je er niet uit: neem gewoon contact op met de klantenservice
Meer lezen

Product Specificaties

Materiaal

Edelstaal

Afmeting

2,4 x 2.4 cm

Lengte ketting

50 cm

Veelgestelde vragen

Personaliseren en bestellen

Personaliseren houdt in dat we een artikel aanpassen naar uw wensen. Dat kan per artikel verschillen. Het kan variëren van een kleur in uw wens aanpassen of een tekst of naam aanpassen. De grootte van een product aanpassen valt hier ook onder.

Het artikel wordt dus naar uw eigen wensen gemaakt zodat u altijd een uniek artikel en cadeau heeft.

Bij de meeste artikelen is de prijs van het personaliseren inbegrepen.

Het kan voorkomen dat dit niet zo is, in dat geval ziet u in het bedrag bij het vakje in het personalisatie veld.

Indien u wensen heeft ten aanzien van een artikel en deze optie is niet aanwezig kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We zullen bekijken of uw wensen uitvoerbaar zijn. 

Alle aanwezige kleuren staan op de website. Sommige cadeaus zijn in elke gewenste kleur verkrijgbaar. U kunt dat de kleur kiezen in het personalisatie vak. Van andere artikelen hebben we alle beschikbare kleuren op de site beschikbaar.

Omdat het cadeau gepersonaliseerd is en speciaal voor u gemaakt is, is het niet mogelijk het te ruilen of retourneren. Als u niet u niet tevreden bent over het cadeau kunt u uiteraard wel contact opnemen met de klantenservice. Dan kunnen we kijken of er een oplossing mogelijk is.

U kunt zelf controleren of uw foto van goede kwaliteit is door in te zoomen op de foto.

Door in te zoomen zult u makkelijker zien of de foto erg onscherp is. 

Verder raden we aan op de belichting te letten: grote slagschaduwen zijn niet wenselijk.

Als u een foto heeft geüpload waarvan wij vinden dat de kwaliteit niet voldoende is nemen we contact met u op.

We accepteren de gangbare formaten: JPG BMP PNG

Er zijn twee manieren om de maat te bepalen: Je kunt de polsomtrek meten of je kunt de lengte van een passende armband meten.

In de tabel hieronder kun je zien welke maat voor jou de juiste is.

We adviseren om je polsomvang te meten, dit is een vaste maat en we kunnen daardoor een perfect passende armband maken. Wij houden dan ook deze manier aan om onze armbanden te maken.

Als je de lengte meet kun je de bijpassende maat opgeven.(evenueel naar boven afronden). Deze methode is niet zo precies en daarom niet aanbevolen*.

MaatPolsomvangLengte*
XS16 cm±18 cm
S17 cm±19 cm
M18 cm±20 cm
L19 cm±21  cm
XL20 cm±22 cm
XXL21 cm±23 cm

 

 

We adviseren om de polsomvang te meten. Je kunt dit eenvoudig doen door een meetlint om uw pols te leggen op de plaats waar je de armband draagt.

Neem gewoon de werkelijke maat, meet niet te los en niet te strak  en voeg geen centimeters toe..

Als je geen meetlint hebt kun je ook een strookje papier nemen en dit om te pols aftekenen, meet daarna de lengte van het strookje tot het afgemeten punt; dit is de polsomvang.

 

*Als je de lengte neemt van een andere passende armband bedenk dan goed dat deze methode dit niet zo precies is. Dat komt omdat de dikte per armband verschilt.

Levertijd, bezorgopties en verzendkosten

Bij elk cadeau staat vermeld wanneer wij het kunnen verzenden.

Uiteraard ligt het daarna aan Postnl wanneer het pakketje met uw cadeau bezorgd wordt.

Normaal gesproken is dit de volgende dag.

We hebben verschillende bezorgopties waar u uit kunt kiezen.

U kunt kiezen tussen standaard verzending en aangetekende verzending.

Betalen

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bestelling te betalen.

Achterafbetalen:

Klarna

Afterpay

 

Directe betaling:

Ideal

Creditcard

In uw pakket vindt u de factuur van uw bestelling.

U kunt het pakketje laten sturen naar een ander adres, dan doen we een pakbon in het pakje.