Gepersonaliseerd muziekbordje

23,95

Product Specificaties

Afmeting

13x21cm

Dikte

3mm

Materiaal

triplex

Product omschrijving

Een gepersonaliseerd muziekbordje met je eigen foto op triplex is het ultieme  cadeau! Dit Muziek-plaatje is een opvallende en unieke manier om jouw liefde voor elkaar en voor muziek te tonen. Het is een gravering op een triplex plaatje, wat zorgt voor een geweldig effect. Het plaatje is gemaat van 3 mm triplex en laat jouw favoriete foto  stralen. Je geeft je favoriete nummer en band/zanger op wij graveren deze onderaan het plaatje. Je hebt ook de mogelijkheid om een tekst onderaan het gepersonaliseerde muziekbordje te laten graveren. Dit kan zijn een gedeelte van de lyrics of je eigen persoonlijke boodschap. Het plaatje kan besteld worden met een een mooi  voetje van triplex, waardoor het plaatje stevig en stabiel staat. Dit gepersonaliseerd muziekbordje is een perfect cadeau voor muziekliefhebbers en een unieke toevoeging aan elke kamer. Of je het nu in je slaapkamer, woonkamer of op kantoor wilt ophangen, het zal zeker indruk maken op iedereen die het ziet. Het is ook een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen en andere speciale gelegenheden. Laat je liefde door de muziek spreken met dit opvallende en unieke Muziek-glasplaatje. Want wat is het leuk om een herinnering aan een song te delen op deze plexiglas kaart met jouw nummer. Je kunt een foto kiezen naar je eigen idee. Het kan dus een foto zijn die je dierbaar is of de hoes van het nummer die je wilt laten printen. Verras dus die speciale vriend of vriendin met deze mooie Muziek plaat met foto op plexiglas. Het speciale moment, tijdens dát speciale concert én dat speciale nummer samen op deze acryl plaat. Hoe bestel je jouw muziek plaat met foto op plexiglas: Als je de maat hebt gekozen kun je eenvoudig je favoriete foto uploaden die wij op het acryl gaan printen. Als je wilt dat we de foto nog wat bijsnijden kun je contact met ons opnemen. Vervolgens geef je je favoriet song en eventueel de tekst die je gegraveerdwilt hebben. Het plaatje kan worden geleverd met een voetje om het plaatje mooi stevig te laten staan.  
Meer lezen

Product Specificaties

Afmeting

13x21cm

Dikte

3mm

Materiaal

triplex

Veelgestelde vragen

Personaliseren en bestellen

Personaliseren houdt in dat we een artikel aanpassen naar uw wensen. Dat kan per artikel verschillen. Het kan variëren van een kleur in uw wens aanpassen of een tekst of naam aanpassen. De grootte van een product aanpassen valt hier ook onder.

Het artikel wordt dus naar uw eigen wensen gemaakt zodat u altijd een uniek artikel en cadeau heeft.

Bij de meeste artikelen is de prijs van het personaliseren inbegrepen.

Het kan voorkomen dat dit niet zo is, in dat geval ziet u in het bedrag bij het vakje in het personalisatie veld.

Indien u wensen heeft ten aanzien van een artikel en deze optie is niet aanwezig kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We zullen bekijken of uw wensen uitvoerbaar zijn. 

Alle aanwezige kleuren staan op de website. Sommige cadeaus zijn in elke gewenste kleur verkrijgbaar. U kunt dat de kleur kiezen in het personalisatie vak. Van andere artikelen hebben we alle beschikbare kleuren op de site beschikbaar.

Omdat het cadeau gepersonaliseerd is en speciaal voor u gemaakt is, is het niet mogelijk het te ruilen of retourneren. Als u niet u niet tevreden bent over het cadeau kunt u uiteraard wel contact opnemen met de klantenservice. Dan kunnen we kijken of er een oplossing mogelijk is.

U kunt zelf controleren of uw foto van goede kwaliteit is door in te zoomen op de foto.

Door in te zoomen zult u makkelijker zien of de foto erg onscherp is. 

Verder raden we aan op de belichting te letten: grote slagschaduwen zijn niet wenselijk.

Als u een foto heeft geüpload waarvan wij vinden dat de kwaliteit niet voldoende is nemen we contact met u op.

We accepteren de gangbare formaten: JPG BMP PNG

Er zijn twee manieren om de maat te bepalen: Je kunt de polsomtrek meten of je kunt de lengte van een passende armband meten.

In de tabel hieronder kun je zien welke maat voor jou de juiste is.

We adviseren om je polsomvang te meten, dit is een vaste maat en we kunnen daardoor een perfect passende armband maken. Wij houden dan ook deze manier aan om onze armbanden te maken.

Als je de lengte meet kun je de bijpassende maat opgeven.(evenueel naar boven afronden). Deze methode is niet zo precies en daarom niet aanbevolen*.

MaatPolsomvangLengte*
XS16 cm±18 cm
S17 cm±19 cm
M18 cm±20 cm
L19 cm±21  cm
XL20 cm±22 cm
XXL21 cm±23 cm

 

 

We adviseren om de polsomvang te meten. Je kunt dit eenvoudig doen door een meetlint om uw pols te leggen op de plaats waar je de armband draagt.

Neem gewoon de werkelijke maat, meet niet te los en niet te strak  en voeg geen centimeters toe..

Als je geen meetlint hebt kun je ook een strookje papier nemen en dit om te pols aftekenen, meet daarna de lengte van het strookje tot het afgemeten punt; dit is de polsomvang.

 

*Als je de lengte neemt van een andere passende armband bedenk dan goed dat deze methode dit niet zo precies is. Dat komt omdat de dikte per armband verschilt.

Levertijd, bezorgopties en verzendkosten

Bij elk cadeau staat vermeld wanneer wij het kunnen verzenden.

Uiteraard ligt het daarna aan Postnl wanneer het pakketje met uw cadeau bezorgd wordt.

Normaal gesproken is dit de volgende dag.

We hebben verschillende bezorgopties waar u uit kunt kiezen.

U kunt kiezen tussen standaard verzending en aangetekende verzending.

Betalen

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bestelling te betalen.

Achterafbetalen:

Klarna

Afterpay

 

Directe betaling:

Ideal

Creditcard

In uw pakket vindt u de factuur van uw bestelling.

U kunt het pakketje laten sturen naar een ander adres, dan doen we een pakbon in het pakje.