Dames portemonnee met foto gravure

Verzending binnen 7-10 werkdagen

Product Specificaties

Materiaal

Leer

Afmeting

16 x 9 cm

Merk

Beagles

34,95

Eventuele opmerkingen:

Hier kan je eventuele vragen of opmerkingen plaatsen

Foto

Je kunt hier je foto uploaden maar je kunt er ook voor kiezen om deze in de producteditor hieronder te uploaden. Klik hiervoor op de groene knop 'start met personaliseren'.

  • Max. bestandsgrootte: 50 MBPermitted file types: jpg jpeg jpe png gif

Product totaal

Opties totaal

Totaal

Start met personaliseren

Product omschrijving

 Een bijzonder persoonlijk cadeau: de leren dames portemonnee met foto gravure

Op zoek naar een praktisch cadeau met een persoonlijke touch? Dan is deze super-leuke portemonnee de ultieme verrassing.  Wij graveren de foto die jij aanlevert op deze portemonnee van zacht rundleer. Jij ontwerpt de portemonnee namelijk zelf met een naam of tekst naar keuze.

Wie zal niet blij worden van zo’n leuk cadeau? Oma wordt helemaal blij van deze portemonnee met haar kleinkind(eren). Als oma jarig is met Moederdag of zomaar: dit is zeker weten een cadeau om helemaal blij van te worden. Maar ook mama wordt helemaal blij van deze portemonnee met foto gravure van haar kinderen. Opeens is het niet erg om de portemonnee te trekken want dan kan ze even genieten van de foto op deze geldbeurs. Elke foto is geschikt, je kunt er ook een foto van je geliefde op laten zetten. Naast een foto past er ook een tekst of naam op. Je kunt het allemaal opgeven tijdens de bestelling. De portemonnee is gemaakt van prachtig rundleer, heeft verschillende vakjes dus er passen veel pasjes in en vakjes voor contant geld. De foto kun je uploaden tijdens het bestelproces. Wij gaan de foto voor je bewerken, halen de achtergrond weg en zetten de personen eventueel dichter bij elkaar voor een mooi geheel. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder Wie wordt de gelukkige ontvanger van deze prachtige dames portemonnee met foto gravure?
Meer lezen

Product Specificaties

Materiaal

Leer

Afmeting

16 x 9 cm

Merk

Beagles

Veelgestelde vragen

Personaliseren en bestellen

Levertijd, bezorgopties en verzendkosten

Betalen