Voor haar

Op zoek naar een uniek en gepersonaliseerd cadeau voor de belangrijke vrouwen in je leven? Zoek niet verder, want bij Udesignit sla je geheid je slag. Hier vind je de origineelste cadeaus, die je door gravures of met foto’s nog kunt personaliseren naar je wensen.
Koop haar een praktische portemonnee met een foto van haar gezinsleden. Of koop haar een eigen wijnglas met haar naam op. Of koop haar een foto op canvas, hout of plexiglas van jullie mooiste herinnering samen.

Sortering:
foto gegraveerd op borrelplanksnijplank met foto

Foto gegraveerd op borrelplank

24,9529,95

37,5059,95

54,9574,95

Op zoek naar een cadeau voor haar?

Als het gaat om unieke cadeaus voor haar, hebben wij de meest leuke cadeaus speciaal voor haar geselecteerd. Die bijzondere moeder, zus, vrouw, vriendin, dochter of vriend verdient niets anders dan de mooiste en meest originele cadeaus. Kijk bij Udesignit voor een ruim keuze aan schitterende cadeaus voor haar voor elke gelegenheid.

Wij snappen wat vrouwen graag willen. Bij ons vind je de meest schitterende collectie sieraden voor vrouwen, fotogeschenken, opvallende gepersonaliseerde sieraden en unieke sieraden voor haar. Denk aan zilveren hangers met naam, zilveren kettingen en kettingen met infinity die zeker weten een leuk geschenk voor haar en een favoriet om haar hals of arm zullen zijn.

Of je nu op zoek bent naar een Moederdagcadeau, een verjaardag van je moeder of een speciale mijlpaal, als je je moeder een cadeau wilt geven dat ze zal koesteren, hebben we genoeg inspiratie in huis. Shop onze originele op maat gemaakte cadeau-ideeën en je zult zeker een cadeau voor je moeder vinden dat niet te overtreffen is. Als je haar uiterlijk wilt verfraaien, moet je onze uitgebreide lijn damesaccessoires en gepersonaliseerde sieraden eens bekijken.

Als je op zoek bent naar een cadeau voor haar kan dat een lastige opgave zijn, want wat geef je iemand die eigenlijk alles al heeft of je weet niets te bedenken? Heel lastig kan dat zijn. Gelukkig kunnen wij je helpen het perfecte cadeau voor haar te vinden. Want al heeft ze al zoveel spulletjes en prulletjes een gepersonaliseerd cadeau is altijd heel bijzonder en zal zeker altijd in de smaak vallen. Onze gepersonaliseerde cadeaus zijn origineel en je kunt ze gemakkelijk online bestellen. We hebben al standaard designs voor je ontworpen waarmee het maken en bedenken van een cadeau voor haar een makkie wordt. Jij geeft de naam op, levert een tekst, een foto aan en wij doen de rest. Razendsnel heb je daarna je leuk dierbare cadeau in huis!
Voor Oma hebben we bijvoorbeeld hele mooie serveerborden van leisteen. Je hoeft alleen maar je naam toe te voegen. Wat zal ze blij zijn als ze de namen van al haar kleinkinderen of die prachtige schaal ziet? Die krijgt zeker een ereplaats bij haar in huis. Of wat dacht je van een levensboom, gegraveerd op een houten snijplank? De levensboom staat voor familie. De namen van haar kinderen en kleinkinderen zullen haar ontroeren. Of een foto van haar kleinkinderen op een foto met ledlicht, zodat ze ook als het donker wordt die snoetjes kan bewonderen.

 

Voor mama hoef je ook niet lang te zoeken. Leuke sieraden met foto gegraveerd bijvoorbeeld. Je vindt bij Udesign is geweldig leuk fotoarmbanden waar een foto van de kinderen gegraveerd kunnen worden. Je kunt ze bestellen in allerlei leuk moderne kleuren. De armbanden zijn gemaakt van leer en RVS. Maar ook schattige hangers, met foto of tekst. Je maakt mama er blij mee!
Ook voor de mama’s die nog maar net mama zijn geworden hebben we superleuk kraamcadeautjes.
Neem de kinderklokken met naam: Heel origineel en een verrassing voor elke jonge moeder!
Een prachtig bord geinspireerd op het geboortekaartje of een prachtige kist met foto van de baby om spulletjes van de baby in te bewaren. Welke mama zal daar niet blij van worden!