Heren portemonnee met foto

Verzending binnen 7-10 werkdagen

Product Specificaties

29,95

Foto

  • Max. bestandsgrootte: 50 MBPermitted file types: jpg jpeg jpe png gif

Eventuele opmerkingen:

Hier kan je eventuele vragen of opmerkingen plaatsen

Foto

Je kunt hier je foto uploaden maar je kunt er ook voor kiezen om deze in de producteditor hieronder te uploaden. Klik hiervoor op de groene knop 'start met personaliseren'.

  • Max. bestandsgrootte: 50 MBPermitted file types: jpg jpeg jpe png gif

Product totaal

Opties totaal

Totaal

Product omschrijving

Deze persoonlijk gegraveerde leren heren portemonnee met foto is echt een eyecatcher

Op zoek naar een functioneel cadeau met een persoonlijke touch? Dan is deze super-leuke portemonnee de ultieme verrassing.  Wij graveren de foto die jij aanlevert op deze heren portemonnee met foto van zacht rundleer.Jij ontwerpt de portemonnee namelijk zelf met een naam of tekst naar keuze.

Wie zal niet blij worden van zo’n leuk cadeau? Opa wordt helemaal blij van deze portemonnee met zijn kleinkind(eren). Als opa jarig is met vaderdag of zomaar: dit is zeker weten een cadeau om helemaal blij van te worden. Maar ook papa wordt helemaal blij van deze heren portemonnee met foto met van zijn kinderen. Opeens is het niet erg om de portemonnee te trekken want dan kan hij even genieten van de foto op deze portemonnee. Elke foto is geschikt, je kunt er ook een foto van je geliefde op laten zetten. Naast een foto past er ook een tekst of naam op. Je kunt het allemaal opgeven tijdens de bestelling. Let Op: Als je kiest voor een zwarte portemonnee is de gravure minder duidelijk zichtbaar! De portemonnee is gemaakt van prachtig rundleer, heeft verschillende vakjes, er passen 8 pasjes in en vakjes voor contant geld. De foto kun je uploaden tijdens het bestelproces. Wij gaan de foto voor je bewerken, halen de achtergrond weg en zetten de personen eventueel dichter bij elkaar voor een mooi geheel. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder
Meer lezen

Product Specificaties

Veelgestelde vragen

Personaliseren en bestellen

Levertijd, bezorgopties en verzendkosten

Betalen