Geboortekist met naam en foto een geweldig cadeau

Product Specificaties

Afmetingen N/B
Materiaal

Hout

49,9559,95

Start met personaliseren

Product omschrijving

Geboortekist van hout met foto en naam

Deze prachtige geboortekist is een must have voor alle ouders. Het is een prachtige houten kist om te zien en krijgt natuurlijk een mooi plekje in de babykamer. We printen een foto of geboortekaartje, welke afbeelding die je maar wilt op de deksel. Zo heb je een geweldig cadeau om te geven bij een babyshower of als kraam cadeau. Deze geboortekist is dus een unieke en speciaal manier om de geboorte van jouw kindje te vieren en te eren. Het is gemaakt van duurzaam hout en is afgewerkt met een mooie en natuurlijke uitstraling. Op de bovenkant van de kist kunnen we een foto of geboortekaartje van jouw kindje printen, samen met de naam van je kindje, het gewicht en de geboortedatum en plaats bijvoorbeeld. De afdruk is van hoge kwaliteit en zorgt voor heldere en scherpe kleuren. De binnenkant van de geboortekist is leeg en biedt veel opbergruimte voor speciale spulletjes, zoals geboortekaartjes, babykleding en andere herinneringen aan de geboorte van jouw kindje. Je kunt de kist ook gebruiken als opslag voor speelgoed, boeken of andere spullen. Dit geboortekist is een prachtig en uniek cadeau voor pasgeboren kinderen of als verjaardagscadeau voor kinderen. Het is ook een leuke manier om de speciale momenten van de geboorte van je kindje te bewaren en te koesteren. Laat de herinneringen aan de geboorte van jouw kindje voor altijd levend blijven met dit geboortekist van hout. De geboortekist is geweldig om allerlei dierbare spulletjes in te bewaren, zoals kaartjes kleertjes speelgoed etc. De kisten met klapdeksel zijn verkrijgbaar in 3 maten: 30x19x16 cm 36x25x20 cm 42x31x24 cm Je kunt ook ook een tekst op de deksel printen. Je ontwerpt het eenvoudig zelf in de editor. Lever een foto van hoge kwaliteit aan en wij printen hem supersnel voor je, dus binnen enkele dagen heb je deze mooie geboortekist in huis. We maken de kist met behulp van een UV printer, de foto krijgt ter bescherming een laklaag.  Zo blijft de deksel goed beschermd en kun je hem eenvoudig afnemen met een sopje. Het is ook een prachtig gebaar om deze kist later mee te geven als je kind groot is en het huis uit gaat. Wat zal hij/zij daar blij mee zijn! Heb je nog vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.
Meer lezen

Product Specificaties

Afmetingen N/B
Materiaal

Hout

Veelgestelde vragen

Personaliseren en bestellen

Personaliseren houdt in dat we een artikel aanpassen naar uw wensen. Dat kan per artikel verschillen. Het kan variëren van een kleur in uw wens aanpassen of een tekst of naam aanpassen. De grootte van een product aanpassen valt hier ook onder.

Het artikel wordt dus naar uw eigen wensen gemaakt zodat u altijd een uniek artikel en cadeau heeft.

Bij de meeste artikelen is de prijs van het personaliseren inbegrepen.

Het kan voorkomen dat dit niet zo is, in dat geval ziet u in het bedrag bij het vakje in het personalisatie veld.

Indien u wensen heeft ten aanzien van een artikel en deze optie is niet aanwezig kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We zullen bekijken of uw wensen uitvoerbaar zijn. 

Alle aanwezige kleuren staan op de website. Sommige cadeaus zijn in elke gewenste kleur verkrijgbaar. U kunt dat de kleur kiezen in het personalisatie vak. Van andere artikelen hebben we alle beschikbare kleuren op de site beschikbaar.

Omdat het cadeau gepersonaliseerd is en speciaal voor u gemaakt is, is het niet mogelijk het te ruilen of retourneren. Als u niet u niet tevreden bent over het cadeau kunt u uiteraard wel contact opnemen met de klantenservice. Dan kunnen we kijken of er een oplossing mogelijk is.

U kunt zelf controleren of uw foto van goede kwaliteit is door in te zoomen op de foto.

Door in te zoomen zult u makkelijker zien of de foto erg onscherp is. 

Verder raden we aan op de belichting te letten: grote slagschaduwen zijn niet wenselijk.

Als u een foto heeft geüpload waarvan wij vinden dat de kwaliteit niet voldoende is nemen we contact met u op.

We accepteren de gangbare formaten: JPG BMP PNG

Er zijn twee manieren om de maat te bepalen: Je kunt de polsomtrek meten of je kunt de lengte van een passende armband meten.

In de tabel hieronder kun je zien welke maat voor jou de juiste is.

We adviseren om je polsomvang te meten, dit is een vaste maat en we kunnen daardoor een perfect passende armband maken. Wij houden dan ook deze manier aan om onze armbanden te maken.

Als je de lengte meet kun je de bijpassende maat opgeven.(evenueel naar boven afronden). Deze methode is niet zo precies en daarom niet aanbevolen*.

MaatPolsomvangLengte*
XS16 cm±18 cm
S17 cm±19 cm
M18 cm±20 cm
L19 cm±21  cm
XL20 cm±22 cm
XXL21 cm±23 cm

 

 

We adviseren om de polsomvang te meten. Je kunt dit eenvoudig doen door een meetlint om uw pols te leggen op de plaats waar je de armband draagt.

Neem gewoon de werkelijke maat, meet niet te los en niet te strak  en voeg geen centimeters toe..

Als je geen meetlint hebt kun je ook een strookje papier nemen en dit om te pols aftekenen, meet daarna de lengte van het strookje tot het afgemeten punt; dit is de polsomvang.

 

*Als je de lengte neemt van een andere passende armband bedenk dan goed dat deze methode dit niet zo precies is. Dat komt omdat de dikte per armband verschilt.

Levertijd, bezorgopties en verzendkosten

Bij elk cadeau staat vermeld wanneer wij het kunnen verzenden.

Uiteraard ligt het daarna aan Postnl wanneer het pakketje met uw cadeau bezorgd wordt.

Normaal gesproken is dit de volgende dag.

We hebben verschillende bezorgopties waar u uit kunt kiezen.

U kunt kiezen tussen standaard verzending en aangetekende verzending.

Betalen

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bestelling te betalen.

Achterafbetalen:

Klarna

Afterpay

 

Directe betaling:

Ideal

Creditcard

In uw pakket vindt u de factuur van uw bestelling.

U kunt het pakketje laten sturen naar een ander adres, dan doen we een pakbon in het pakje.