Super mooie fotoarmband voor haar

39,95

Product Specificaties

Materiaal

Runderleer en Edelstaal

Sluiting

Magneetisch

Breedte

15 mm

Product omschrijving

Fotoarmband voor haar!

Maak je moeder blij met deze leren fotoarmband met gegraveerde foto van haar geliefden. Deze leren fotoarmband voor haar heeft een edelstalen sluiting is echt super! Op de sluiting heb je de mogelijkheid om jou foto, afbeelding of tekst te laten graveren. Je kunt zelfs twee foto’s laten graveren en een tekst op de achterkant. Zo heb je altijd de liefste dicht bij je! Een geweldig cadeau voor mama’s of als herinnerings armband. Er kan ook een gravure op de achterkant van de sluiting geplaatst worden. Er zijn verschillende kleuren leer beschikbaar, dus kies jouw favoriete kleur of combineer verschillenden kleuren. Je kunt ook kiezen uit verschillende maten: XS-16 cm polsomtrek S-17 cm polsomtrek M-18 cm polsomtrek L- 19 cm polsomtrek Neem voor een goede maat een meetlint of touwtje en leg niet om de pols waar je de armband gaat dragen. Doe dit niet te strak maar ook niet te los. De lengte van het meetlint of touwtje is de polsomvang. Heb je een andere maat neem dan gerust contact met ons op want we maken de armbanden in elke maat die je maar wilt. Als je nog vragen hebt, over de foto bijvoorbeeld, neem gerust contact met ons op. Wij nemen ook contact op als de foto niet beschikbaar is. We graveren de armband in eigen atelier, en kunnen deze al binnen enkele dagen verzenden.
Meer lezen

Product Specificaties

Materiaal

Runderleer en Edelstaal

Sluiting

Magneetisch

Breedte

15 mm

Veelgestelde vragen

Personaliseren en bestellen

Personaliseren houdt in dat we een artikel aanpassen naar uw wensen. Dat kan per artikel verschillen. Het kan variëren van een kleur in uw wens aanpassen of een tekst of naam aanpassen. De grootte van een product aanpassen valt hier ook onder.

Het artikel wordt dus naar uw eigen wensen gemaakt zodat u altijd een uniek artikel en cadeau heeft.

Bij de meeste artikelen is de prijs van het personaliseren inbegrepen.

Het kan voorkomen dat dit niet zo is, in dat geval ziet u in het bedrag bij het vakje in het personalisatie veld.

Indien u wensen heeft ten aanzien van een artikel en deze optie is niet aanwezig kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We zullen bekijken of uw wensen uitvoerbaar zijn. 

Alle aanwezige kleuren staan op de website. Sommige cadeaus zijn in elke gewenste kleur verkrijgbaar. U kunt dat de kleur kiezen in het personalisatie vak. Van andere artikelen hebben we alle beschikbare kleuren op de site beschikbaar.

Omdat het cadeau gepersonaliseerd is en speciaal voor u gemaakt is, is het niet mogelijk het te ruilen of retourneren. Als u niet u niet tevreden bent over het cadeau kunt u uiteraard wel contact opnemen met de klantenservice. Dan kunnen we kijken of er een oplossing mogelijk is.

U kunt zelf controleren of uw foto van goede kwaliteit is door in te zoomen op de foto.

Door in te zoomen zult u makkelijker zien of de foto erg onscherp is. 

Verder raden we aan op de belichting te letten: grote slagschaduwen zijn niet wenselijk.

Als u een foto heeft geüpload waarvan wij vinden dat de kwaliteit niet voldoende is nemen we contact met u op.

We accepteren de gangbare formaten: JPG BMP PNG

Er zijn twee manieren om de maat te bepalen: Je kunt de polsomtrek meten of je kunt de lengte van een passende armband meten.

In de tabel hieronder kun je zien welke maat voor jou de juiste is.

We adviseren om je polsomvang te meten, dit is een vaste maat en we kunnen daardoor een perfect passende armband maken. Wij houden dan ook deze manier aan om onze armbanden te maken.

Als je de lengte meet kun je de bijpassende maat opgeven.(evenueel naar boven afronden). Deze methode is niet zo precies en daarom niet aanbevolen*.

MaatPolsomvangLengte*
XS16 cm±18 cm
S17 cm±19 cm
M18 cm±20 cm
L19 cm±21  cm
XL20 cm±22 cm
XXL21 cm±23 cm

 

 

We adviseren om de polsomvang te meten. Je kunt dit eenvoudig doen door een meetlint om uw pols te leggen op de plaats waar je de armband draagt.

Neem gewoon de werkelijke maat, meet niet te los en niet te strak  en voeg geen centimeters toe..

Als je geen meetlint hebt kun je ook een strookje papier nemen en dit om te pols aftekenen, meet daarna de lengte van het strookje tot het afgemeten punt; dit is de polsomvang.

 

*Als je de lengte neemt van een andere passende armband bedenk dan goed dat deze methode dit niet zo precies is. Dat komt omdat de dikte per armband verschilt.

Levertijd, bezorgopties en verzendkosten

Bij elk cadeau staat vermeld wanneer wij het kunnen verzenden.

Uiteraard ligt het daarna aan Postnl wanneer het pakketje met uw cadeau bezorgd wordt.

Normaal gesproken is dit de volgende dag.

We hebben verschillende bezorgopties waar u uit kunt kiezen.

U kunt kiezen tussen standaard verzending en aangetekende verzending.

Betalen

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bestelling te betalen.

Achterafbetalen:

Klarna

Afterpay

 

Directe betaling:

Ideal

Creditcard

In uw pakket vindt u de factuur van uw bestelling.

U kunt het pakketje laten sturen naar een ander adres, dan doen we een pakbon in het pakje.

Anderen bekeken ook