Categorieën
Prijs
dino-bijgeknipt

Baby / kinderkamer

Op een unieke wijze de babykamer personaliseren? Koop dan speciale, gepersonaliseerde kindercadeaus bij Udesignit. Kinderklokken in allerlei vormen, maten en kleuren met unieke boodschappen erop zorgen voor een speelse en bijzondere look in je babykamer. Of maak een eigen geboortetegel in 3D met eigen gekozen afbeeldingen en lettertypes om de tegel helemaal te laten matchen met de rest van de kamer. Bij Udesignit vind je snel je unieke kraamcadeaus.

Sortering:

Op zoek naar een leuk gepersonaliseerd kraamcadeautje? Bij Udesignit bent u aan het goede adres.
Wat we graag willen is leuke cadeautjes aanbieden die ook nog eens functioneel zijn.
Alle cadeautjes worden in eigen atelier gemaakt.
We proberen zo origineel mogelijk te zijn. Want je wilt natuurlijk niet met een kraamcadeautje aankomen die anderen ook al hebben gegeven!
Kijk eens naar de serie met kinderklokken bijvoorbeeld. Elke klok wordt door ons uitgesneden en gekleurd. Daarbij wordt de naam van het kindje uit het hout gesneden.
Je kunt de kleur aanpassen zodat het perfect in de kleur van de kinderkamer staat.

Maar je kunt ook denken aan een kinderslabbetje van silicone.
We zetten de naam van het kind in de slabbe met een handige opvangrand is het ideaal en kan een kindje hier lang mee doen omdat deze verstelbaar is. Je kunt hem gewoon gewassen of in de afwasmachine doen
Een geboortebord kennen we al tijden. Vroeger waren de borden beschilderd en gebakken, tegenwoordig kunnen we alle kanten op.
Aan de hand van een geboortekaartje maken we een persoonlijk ontwerp. De afbeelding en kleuren van het kaartje worden zoveel mogelijk overgenomen. Je wensen kun je uiteraard kenbaar maken zodat we daar rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook een geboortebord maken aan de hand van jou eigen wensen. Je kunt ieder bestand uploaden zodat je ook een bord kunt maken naar met een foto van de kleine bijvoorbeeld. In ieder geval is zo’n bord een levenslange herinnering.

Maar niet alleen een kraamcadeau maar ook als het kindje ouder wordt en zijn er superleuke cadeautjes: een Decoratie letter voor op de deur van de kamertje of als wanddecoratie met eigen naam. Daar gaat de peuter kleuter echt blij van worden en leert direct zijn eigen naam lezen en spellen!