Armband met namen voor mannen

Product Specificaties

54,95

Product omschrijving

Classy, is hij zeker deze leren armband met namen voor mannen.

Deze mooie leren armband met namen wordt volledig in eigen atelier gemaakt. In de bandjes zetten we namen of een tekst wat je maar wilt. Wij gebruiken hiervoor zwart Europees Rundleer van hoge kwaliteit. De sluiting is gemaakt van Edelstaal. Met behulp van onze CO2 graveermachine kunnen wij de leren bandjes personaliseren met de door u opgegeven tekst!  We kunnen de sluiting kan aan de buitenkant én de binnenkant graveren Dit doen we met een andere graveermachine, speciaal voor metalen: een laser graveermachine. Deze armband is in verschillende maten verkrijgbaar.Bij deze leren armband met namen zijn drie bandjes, deze kunnen we alle drie graveren. We kunnen ook kleine icons graveren op het leer, zoals hartjes bijvoorbeeld. Laat je creativiteit de volle loop en bedenk hoe jij deze armband wilt laten graveren. De sluiting is een magneetsluiting van hoogwaardig edelstaal. De magneet is sterk en blijf zeer goed zitten. Je kunt de sluiting aan de buitenkant en aan de binnenkant laten graveren. Aan de binnenkant is deze verborgen tekst echt een persoonlijke boodschap aan de drager. De namen of tekst die je wilt laten graveren kun je opgeven bij je bestelling. Als je nog vragen hebt kun je ons uiteraard bellen of mailen. De klantenservice helpt je graag verder. De armband is in verschillende maten verkrijgbaar: maat S – polsomvang 17 cm maat M- polsomvang 18 cm maat L- polsomvang 19 cm maat xl- polsomvang 20 cm maat XXL- polsomvang 21 cm Je kunt je polsomvang eenvoudig opmeten door een touwtje of meetlint om je pols te leggen (niet te los en niet te strak en niets toevoegen) De lengte van het touwtje of meetlint is je polsomvang. Als je een andere maat nodig hebt kun je het beste even contact opnemen. We maken de armband zelf dus een aangepaste maat is mogelijk. Je ontvangt de armband in een leuke geschenkverpakking. Bestel dus snel deze prachtige armband,  je maakt er zeker iemand heel blij mee.
Meer lezen

Product Specificaties

Veelgestelde vragen

Personaliseren en bestellen

Personaliseren houdt in dat we een artikel aanpassen naar uw wensen. Dat kan per artikel verschillen. Het kan variëren van een kleur in uw wens aanpassen of een tekst of naam aanpassen. De grootte van een product aanpassen valt hier ook onder.

Het artikel wordt dus naar uw eigen wensen gemaakt zodat u altijd een uniek artikel en cadeau heeft.

Bij de meeste artikelen is de prijs van het personaliseren inbegrepen.

Het kan voorkomen dat dit niet zo is, in dat geval ziet u in het bedrag bij het vakje in het personalisatie veld.

Indien u wensen heeft ten aanzien van een artikel en deze optie is niet aanwezig kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We zullen bekijken of uw wensen uitvoerbaar zijn. 

Alle aanwezige kleuren staan op de website. Sommige cadeaus zijn in elke gewenste kleur verkrijgbaar. U kunt dat de kleur kiezen in het personalisatie vak. Van andere artikelen hebben we alle beschikbare kleuren op de site beschikbaar.

Omdat het cadeau gepersonaliseerd is en speciaal voor u gemaakt is, is het niet mogelijk het te ruilen of retourneren. Als u niet u niet tevreden bent over het cadeau kunt u uiteraard wel contact opnemen met de klantenservice. Dan kunnen we kijken of er een oplossing mogelijk is.

U kunt zelf controleren of uw foto van goede kwaliteit is door in te zoomen op de foto.

Door in te zoomen zult u makkelijker zien of de foto erg onscherp is. 

Verder raden we aan op de belichting te letten: grote slagschaduwen zijn niet wenselijk.

Als u een foto heeft geüpload waarvan wij vinden dat de kwaliteit niet voldoende is nemen we contact met u op.

We accepteren de gangbare formaten: JPG BMP PNG

Er zijn twee manieren om de maat te bepalen: Je kunt de polsomtrek meten of je kunt de lengte van een passende armband meten.

In de tabel hieronder kun je zien welke maat voor jou de juiste is.

We adviseren om je polsomvang te meten, dit is een vaste maat en we kunnen daardoor een perfect passende armband maken. Wij houden dan ook deze manier aan om onze armbanden te maken.

Als je de lengte meet kun je de bijpassende maat opgeven.(evenueel naar boven afronden). Deze methode is niet zo precies en daarom niet aanbevolen*.

MaatPolsomvangLengte*
XS16 cm±18 cm
S17 cm±19 cm
M18 cm±20 cm
L19 cm±21  cm
XL20 cm±22 cm
XXL21 cm±23 cm

 

 

We adviseren om de polsomvang te meten. Je kunt dit eenvoudig doen door een meetlint om uw pols te leggen op de plaats waar je de armband draagt.

Neem gewoon de werkelijke maat, meet niet te los en niet te strak  en voeg geen centimeters toe..

Als je geen meetlint hebt kun je ook een strookje papier nemen en dit om te pols aftekenen, meet daarna de lengte van het strookje tot het afgemeten punt; dit is de polsomvang.

 

*Als je de lengte neemt van een andere passende armband bedenk dan goed dat deze methode dit niet zo precies is. Dat komt omdat de dikte per armband verschilt.

Levertijd, bezorgopties en verzendkosten

Bij elk cadeau staat vermeld wanneer wij het kunnen verzenden.

Uiteraard ligt het daarna aan Postnl wanneer het pakketje met uw cadeau bezorgd wordt.

Normaal gesproken is dit de volgende dag.

We hebben verschillende bezorgopties waar u uit kunt kiezen.

U kunt kiezen tussen standaard verzending en aangetekende verzending.

Betalen

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bestelling te betalen.

Achterafbetalen:

Klarna

Afterpay

 

Directe betaling:

Ideal

Creditcard

In uw pakket vindt u de factuur van uw bestelling.

U kunt het pakketje laten sturen naar een ander adres, dan doen we een pakbon in het pakje.